Vilka vi är

Vår webbplatsadress är: https://skonadal.se.
Företaget har sitt säte i Gislöv.

Vad är en personuppgift?

En personuppgift är all information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person.

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

Era uppgifter (Namn, Adress, Telefonnr, E-post) lagras så länge vi har en rättslig grund att behandla era uppgifter, exempelvis för att fullfölja avtalet mellan oss eller för att efterleva en rättslig förpliktelse enligt exempelvis bokföringslagen.

Vid ankomst ombeds ni att fylla i vår incheckningsblankett, denna information används endast som underlag till kvitto vid utcheckning och förstörs därefter.

All mailkonversation som sker mellan Skönadal Bed & Breakfast och kunder tas bort när antingen konversationen är avklarad eller vid avresa efter er vistelse hos oss.

Vi lämnar inte ut personuppgifter till andra företag, organisationer eller myndigheter om det inte krävs enligt lag eller är nödvändigt för att utföra våra lagstadgade eller avtalsenliga förpliktelser gentemot er.

Vi lämnar aldrig ut era personuppgifter till andra företag eller verksamheter för marknadsföringsändamål.

Skydd av personuppgifter

Personuppgifter sparas endast i sin helhet i de kvitto och fakturor vi upprättar mellan Skönadals Bed & Breakfast och kund.
Det är endast Skönadals Bed & Breakfast som har tillgång till kunders personuppgifter. De personuppgifter som finns på kvitto och fakturor ses av Skönadals Bed & Breakfast samt anlitad redovisningsbyrå.

Vilka rättigheter du har över dina data

Ni har rätt att få utdrag av all information som finns om er hos oss. Utdrag levereras elektroniskt i ett läsbart format.
Ni kan också begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.

Booking.com

Alla bokningar och eventuell kontakt som görs genom Booking.com på deras webbsida går under Booking.coms egna integritetspolicy och Skönadals Bed & Breakfast tar inget ansvar för de personuppgifter som lämnas till Booking.com.

Statistik

När du besöker vår webbplats spårar vi:

Sidor du har tittat på
Vi kommer att använda detta för till exempel webbplatsbesöksstatistik och användarbeteende

Webbläsare mm
Vi kommer att använda detta för ändamål som att skapa diagram över vyer, mest använda webbläsare, etc.

IP-adress

Skönadals användning av statistiken är endast för att se hur många som använder sidan och vilka undersidor som är populära.

Inbäddad innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Ni kan när som helst höra av er om ni har några funderingar kring era personuppgifter.

Uppdaterad 2023-05-22